Vakantiepark ‘Buitenplaats Callantsoog’

Villapark de Buitenplaats ligt op loopafstand van de brede zandstranden en het centrum van de gezellige badplaats Callantsoog. U verblijft in één van de vrijstaande huizen op dit rustig gelegen park, grenzend aan natuurgebieden Het Kooibos en Abbestee. Centraal op het park met 150 huizen liggen een kinderspeelplaats met piratenschip, jeu de boules baan en tafeltennistafel. De rietgedekte villa’s liggen op een eigen terrein van zo’n 300 m2 en zijn geschikt voor 4 of 6 personen. De huizen hebben een oud Hollandse sfeer en zijn zeer ruim. Luxe en compleet ingericht. In het dorp Callantsoog vindt u winkels, cafés en restaurantjes en gezellige terrasjes.

Prachtige landhuizen

Buitenplaats Callantsoog heeft prachtige landhuizen. Dit ruim opgezette park biedt u alles voor een ontspannen vakantie aan zee. U bent zo op het uitgestrekte brede strand. Ideaal voor een heerlijke parkvakantie!

De 150 exclusieve vrijstaande boerderijvilla’s met authentieke luiken en rieten daken zijn gesitueerd tussen de natuurgebieden Zwanenwater, Kooibosch en Abbestee op circa 1 kilometer van de dorpskern van het gezellige Callantsoog en het prachtige zandstrand. In het midden van het park ligt, op een eigen eilandje, een mooie kinderspeeltuin met piratenschip, voetbalveld en leuke speeltoestellen.

Tweede kolom

Voorzieningen op het park

Receptie De Kust Vakantiehuizen

Receptie

Het kantoor van De Kust Vakantiehuizen is gevestigd op het park van De Buitenplaats. Hier kunt u terecht voor in-/uitchecken en andere vragen rondom uw verblijf.

Buitenplaats - Speelplaats voor kinderen

Speelplaats voor kinderen

Buitenplaats - Speelplaats voor kinderen

Parkwinkel

Op het park is een kleine parkwinkel aanwezig. Heeft u een klein boodschapje nodig, loop dan de parkwinkel binnen.

Vakantiehuizen op ‘De Buitenplaats’