De Kust Vakantiehuizen

Vakantie met een huisdier

Op vakantie met een huisdier

Je vakantie wordt nog leuker als uw eigen huisdier ook mee mag genieten van een vakantie of een weekendje weg. Wat is er namelijk heerlijker voor een hond dan lekker op het strand te kunnen rennen en te pootje baden in de zee. Of dat je kat lekker zijn gang kan gaan in je vakantiehuis, net als thuis.

Bij De Kust Vakantiehuizen bieden wij daarom meerdere accommodaties aan waar huisdieren net zo welkom zijn als hun baasjes. Zo geniet iedereen optimaal en hoef je je tijdens je vakantie geen zorgen te maken over een huisdier die thuis is of moet logeren bij een dierenopvang of een bekende. Dat is zowel voor jou als je huisdier wel zo plezierig.

Zoek & boek je vakantie met huisdier

 

Strandwandelingen met je hond

Het strand van Callantsoog staat bekend als het witste strand van Nederland en uw hond is daar van harte welkom. In de vakantie is het hartstikke leuk om met je hond lange strandwandelingen te maken en het duingebied te verkennen. Uw hond mag tussen 1 oktober en 1 mei gewoon los op het strand lopen, maar na 1 mei moet u uw hond overdag aanlijnen. Vanaf 19.00 tot 09.00 mag je huisdier weer lekker los lopen en vakantie vieren.

Losloopgebied in Luttickduin

Aan de oostrand van Callantsoog liggen twee historische gebieden: Kooibosch en Luttickduin. In Luttickduin mogen honden het hele jaar los rondlopen. Het Kooibosch is vanwege de rust het hele jaar afgesloten. Het losloopgebied in Luttickduin bestaat uit een groot, open gebied met heide en aangrenzend een berken- en dennenbos. Het is een perfecte plek voor een vakantie-uitje met je huisdier. Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats tegenover Camping de Nollen (Navigatie: Westerweg 8 in Callantsoog).

Ontdek de vakantiehuizen