De Kust Vakantiehuizen
Over ons

Over ons

  • 7 dagen per week telefonisch bereikbaar
  • Flexibele wisseldagen
  • Persoonlijke betrokkenheid
 

Wij gaan voor 5 sterren tevredenheid

 

De Kust Vakantiehuizen is een Nederlands familiebedrijf uit Callantsoog. We bestaan al sinds 1998 en het is onze passie om te zorgen jij helemaal tevreden bent over je vakantieplek. Daarom gaan wij voor een 5-sterrenervaring van onze klanten. Boek dus vandaag nog een heerlijke vakantiewoning aan het mooiste deel van de Noord-Hollandse kust.

 


Dankzij onze uitgebreide fotoreportages en zorgvuldige omschrijvingen zorgen we ervoor dat je precies weet wat je van je vakantiehuis kunt verwachten. We willen dat jij het ultieme "WAUW-gevoel" ervaart als jij je vakantiewoning binnenstapt. Dat betekent namelijk voor ons dat we de perfecte match voor je hebben gemaakt.

 


Of je nu op zoek bent naar een luxe villa, een gezellig appartement, een exclusief penthouse, een knusse bungalow, een groepsverblijf of een andere unieke accommodatie, wij hebben voor ieder wat wils. Al onze prachtige vakantiewoningen zijn stuk voor stuk met liefde en zorg geselecteerd en we staan bekend om onze persoonlijke betrokkenheid bij de huurder en verhuurder.

 

We hebben zelfs in de krant gestaan

Verhuurbedrijf De Kust Vakantiehuizen bevindt zich net even buiten Callantsoog. Op het park Buitenplaats, met de rietgedekte villa's, bevindt zich de receptie. Moeder Ellen Johannes en dochter Sanne Kist zwaaien hier de scepter. De ontvangst is hartelijk zoals zij, gezien de aard van hun werkzaamheden, gewend zijn te doen.

Bekijk hier het gehele interview.

 

Gasten aan het woord


Al 15 jaar vaste gasten en komen meerdere keren per jaar naar Bungalowpark De Buitenplaats in Callantsoog.


'Hollanders zijn toleranter dan Duitsers'


Bekijk hier het gehele interview.


 

Lukt het niet met kiezen? We zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur. Dus of je nu een vraag hebt over een specifieke accommodatie, meer informatie nodig hebt over de omgeving of gewoon wat advies wilt, we staan voor je klaar.