De Kust Vakantiehuizen

Vakantiehuis in Noord-Holland

Vakantiehuis Noord-Holland

De vakantiehuizen van De Kust Vakantiehuizen staan allemaal in Noord-Holland, dichtbij de Nederlandse kust. De meeste van onze vakantiehuizen bevinden zich in de badplaats Callantsoog, maar ons aanbod van vakantiewoningen loopt van Den Helder tot aan Schoorl. Het noordwesten van de provincie Noord-Holland is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie, een weekendje weg of nachtje ertussenuit. Dit stukje Holland boven Amsterdam staat bol van de historische steden en dorpen, heeft kilometers lange stranden en golvende duinlandschappen. Maar hier geniet je ook van weidse polders met oud-Hollandse molens en uitgestrekte tulpenvelden. En je zit dichtbij de Noordzee, het IJsselmeer en de Wadden.

Vanaf
€ 2.058
3 nachten
2 personen

Blooming Groepsaccommodatie

Nederland, Noord-Holland, Bergen
145Nee
  • Luxe duurzame vakantievilla
  • Privé bos
  • Hotelfaciliteiten sauna en zwembad
Vanaf
€ 1.383
3 nachten
2 personen

Blooming

Nederland, Noord-Holland, Bergen
73Nee
  • Luxe duurzame vakantievilla
  • Privé bos
  • Hotelfaciliteiten sauna en zwembad
Vanaf
€ 462
3 nachten
2 personen

Jewel

Nederland, Noord-Holland, Callantsoog
42Nee
  • Begane grond
  • Tuin met veel privacy
  • Rustig gelegen
  • Centrum van Callantsoog en het strand op loopafstand

Inspiratie voor Noord-Holland

Steden

Met grote steden Amsterdam, Haarlem en Alkmaar heeft Noord-Holland enkele grote steden met veel historie. De bijzondere grachtengordel van Amsterdam staat bijvoorbeeld op de Werelderfgoedlijst en is net als Haarlem heel goed te ontdekken vanaf het water.

Natuur

Noord-Holland heeft meerdere natuurgebieden. Twee hiervan zijn nationale parken en tientallen andere zijn als beschermde natuurgebieden aangewezen door Natura 2000, waaronder het Noordhollands Duinreservaart die van Wijk aan Zee tot Schoorl loopt.

Stranden

Noord-Holland is als schiereiland omgeven door veel water. Ten westen ligt de Noordzee, ten noorden de Waddenzee en ten oosten het IJsselmeer. Aan de Noordzee heeft Noord-Holland prachtige duinen met aangrenzend vele kilometers uitgestrekte zandstranden.
 

Noord-Holland

De Kust Vakantiehuizen is specialist in vakantiehuizen in Noord-Holland en met name in accommodaties in het kustgebied van de Noordzee.

Vakantie aan zee

De huizen van De Kust Vakantiehuizen staan veelal op loopafstand van het strand en de Noordzee. Met een kleine wandeltocht door de prachtige duinen van bijvoorbeeld Callantsoog loop je zo de uitgestrekte standen van Noord-Holland op. Schoorl heeft daarnaast ook nog eens de breedste en hoogste duinen van Nederland. Een grote klimduin die tot aan het dorpscentrum loopt. De perfecte uitvalsbasis voor een vakantie aan zee met prachtige wandel- en fietsroutes.

Historische steden in Noord-Holland

Steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam hebben een geschiedenis die wel teruggaan tot wel de 10e eeuw. Waarbij ze in de 17e eeuw grote belangrijke steden werden in Nederland. Haarlem is daarnaast de hoofdstad van Noord-Holland. Deze steden hebben een prachtige historische binnenstad met oude gebouwen, kerken en diverse musea.Plaatsen met een vakantiehuis in Noord-Holland

Wil je een weekendje weg of vakantie vieren aan de kust van de Noordzee? De Kust Vakantiehuizen verhuurt meer dan 60 vakantiehuizen in kustplaatsen als CallantsoogSchoorlGroote Keeten en Sint Maartenszee.

Vakantiehuizen, villa’s én appartementen. De accommodaties zijn geschikt voor kleine en grotere gezelschappen tot maximaal 16 personen.

Noord-Holland ontdekken vanuit uw vakantiehuis

Noord-Holland heeft heel veel te bieden. Van grote historische steden tot nationale (natuur)parken én enkele werelderfgoeden. De vakantiehuizen van De Kust Vakantiehuizen zijn een perfecte uitvalsbasis om deze erfgoeden te bekijken. In het noorden ligt de Waddenzee met haar prachtige unieke natuur die nooit hetzelfde is tijdens eb en vloed. Natuurlijk ook de zeehonden en andere dieren in/nabij de Waddenzee niet te vergeten. Amsterdam is met de ‘Stelling van Amsterdam’ en haar historische grachtengordel een leuke dagtrip waarbij de grachtengordel via een boottocht kan worden ontdekt. Tot slot nog de Droogmakerij de Beemster, die perfect laat zien hoe de Nederlanders in de 17e eeuw binnenlandse watergebieden hebben drooggelegd. Waarbij een kilometers lange dijk, vaart én vele windmolens vandaag de dag nog steeds zichtbaar zijn. To slot zijn de verdedigingswerken de Hollandse Waterlinies ook zeer de moeite waard.

Veelgestelde vragen

In welke periode worden de vakantiehuizen verhuurd?

Onze vakantiehuizen zijn het hele jaar door te huur. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen bijzondere charmes.

Waar worden huizen verhuurd?

Onze huizen staan voor een groot deel in Callantsoog. Maar wij verhuren o.a. ook accommodaties in Groote Keeten, Den Helder, Sint Maartenszee, Sint Maarten, Dirkshorn en Bergen.