Strandpaviljoen Vos

Strandpaviljoens in Callantsoog

De terrassen zijn weer open en het zonnetje staat weer te stralen aan de lucht in Callantsoog. Ons mooie kustdorp heeft diverse strandpaviljoens met terrassen. In deze blog schrijven we over deze paviljoens en andere ’terras’ en ‘afhaal’ opties in Callantsoog.

Strandpaviljoen ‘De Strandtent’

Strandpaviljoen 'De Strandtent'

Direct aan het strand van Callantsoog vind je strandpaviljoen ‘De Strandtent. Gezellige sfeer, vriendelijke bediening en een prachtig uitzicht over het uitgebreide strand. Meer informatie vind je op destrandtent.nl.

Koffietip
Bij dit strandpaviljoen wordt ‘Den Leeuw Koffie’ geschonken.

Strandpaviljoen ‘De Stern’

Strandpaviljoen Stern

Genieten met het ruizen van de zee op de achtergrond? Het terras van ‘De Stern’ is open en plek voor diverse gezelschappen. Meer info en menukaarten op strandpaviljoendestern.nl.

Tosti’s en uitsmijters
‘De Stern’ heeft heerlijke tosti’s en uitsmijters

Strandpaviljoen ‘Vos’

Strandpaviljoen Vos

Eén van de oudste, volledig houten, strandtenten van Nederland. Gerund door de 4e generatie en met uitgebreide menukaart met heerlijke huisgemaakte producten. Meer informatie op strandpaviljoenvos.nl.

Borrelplankje
Ontdek de ‘Vos borrelplank’ met allerlei lekkere hapjes.

Strandpaviljoen ‘Woest’

Strandpaviljoen Woest

Strandpaviljoen ‘Woest’ is het hele jaar geopend. In de warme maanden is het heerlijk toeven op het terras. Met zowel een koude én warme lunchkaart is het altijd keus voor wat lekkers.

Meer informatie vind je op woest.eu.

Rund- of vegan burger
Ontdek de ‘Big boy’ burger of de vegan burger.

Strandpaviljoen ‘Zilte Zucht’

Strandpaviljoen Zilte Zucht

500 meter ten zuiden van ‘Woest’ en ‘de Strandtent’ richting st. Maarten aan zee ligt ‘Zilte Zucht’; een klein paviljoen die uitzicht biedt op een rustig oneindig stuk strand waar massatoerisme een onbekend woord is. Een plek op het strand waar de geluiden van de zee, de wind en de meeuwen de enige zijn.

Meer informatie vind je op facebook.com/ZilteZucht/.

Strandpaviljoen ’t Klavertje Vier’

Strandpaviljoen 't Klavertje Vier

Strandpaviljoen ’t Klavertje Vier ligt aan het strand ter hoogte van de Groote Keeten. Na een kleine strandwandeling kunt u hier heerlijk ontspannen op het terras. Meer informatie op grootekeetenaanzee.nl.

Strandpaviljoen ‘De Toko’

Strandpaviljoen De Toko

Als je vanuit Callantsoog’ centrum direct door de duinen loopt, loop je zo het strandpaviljoen ‘De Toko’ tegemoet. Het paviljoen staat direct aan het strand en heeft een heerlijk terras met omgeven door glas. Waardoor je lekker uit de wind én in het zonnetje kunt zitten. Meer informatie op strandpaviljoendetoko.nl.

Andere eetgelegenheden

Naast de strandpaviljoens heeft Callantsoog nog meer eetgelegenheden voor een hapje en een drankje op het terras of voor afhalen. Kijk bijvoorbeeld eens bij: