De Kust Vakantiehuizen
Schaatsen

Vier leuke najaarsactiviteiten in Callantsoog en omgeving

 
De Meent

Vier leuke najaarsactiviteiten in Callantsoog en omgeving

Het is alweer volop najaar, een prachtige tijd om buiten te zijn en de laatste straaltjes zon op te vangen. Als je een paar dagen of (mid)weekje op vakantie bent in Callantsoog, dan is het heerlijk om uit te waaien op het strand of in de duinen en je dan weer lekker binnen op te warmen bij de houtkachel. Maar stel je hebt zin in iets anders of het weer werkt niet zo goed mee? We hebben hier voor jou een top 4 van najaarsactiviteiten in Callantsoog en omgeving op een rij gezet die heel goed te combineren zijn met je verblijf in een van onze vakantiehuizen.

Top 4 leuke najaarsactiviteiten

  • Schaatsen Alkmaar en Hoorn
  • Ontsnappen uit Escape Room Schagen
  • Filmpje pakken in de bioscoop van Schagen en Den Helder
  • Indoorgolfen in een tropische tuin in Waarland bij Indoor Adventure Minigolf

Schaatsen Alkmaar en Hoorn

Zin om weer eens een paar rondjes op de schaats te staan? Voor deze oerhollandse traditie hoef je niet ver te reizen. Je kunt daarvoor terecht in Alkmaar bij Sportcomplex De Meent of in Hoorn bij schaatsbaan De Westfries.

Ontsnappen is mogelijk

Hou je van spanning en puzzelen? Probeer dan eens te ontsnappen uit een van de 3 escape rooms van Escape Room Schagen in Schagen. Je kunt kiezen uit Space LabThe Chocolate Factory en La Casa de Dinero. Als je de stad als decor wilt voor een spannend outdoor-spel dan moet je zeker Escape The City eens uitproberen.

Filmpje pakken

Als je even lekker onderuitgezakt met popcorn een film wilt zien dan kun je terecht bij Kinepolis Schagen of Kinepolis Den Helder.

Indoorgolf in de tropische warmte

We sluiten af met een sportief en gezellige activiteit voor het hele gezin. Indoor Adventure Minigolf in Waarland (tussen Alkmaar en Schagen) is de enige plek in Nederland waar je indoor kunt golven in een tropische tuin.

Vakantiehuis in het najaar

Wil je een vakantiehuis boeken in de najaarsperiode? Bekijk ons aanbod voor wellicht een leuke last-minute. De Kust verhuurt voor ieder gezelschap een leuke vakantiewoning, voor gezinnen of een vriendengroep of voor een luxe wellness uitstapje.