Op vakantie met een huisdier

Uw vakantie wordt nog leuker als uw eigen huisdier ook mee mag genieten van een vakantie of een weekendje weg. Bij De Kust Vakantiehuizen bieden wij daarom meerdere accommodaties aan waar huisdieren net zo welkom zijn als hun baasjes. Wat is er namelijk heerlijker voor een hond dan lekker op het strand te kunnen rennen en te pootje baden in de zee. Of dat uw kat lekker zijn gang kan gaan in uw vakantiehuis, net als thuis. Zo geniet iedereen optimaal en hoeft u zich geen zorgen te maken over een huisdier die thuis is of moet logeren bij een dierenopvang of een bekende. Dat is zowel voor u als uw huisdier wel zo plezierig.

Het strand van Callantsoog staat bekend als het witste strand van Nederland en uw hond is van harte welkom. Het is hartstikke leuk om met uw hond lange strandwandelingen te maken en het duingebied te verkennen. Uw hond mag tussen 1 oktober en 1 mei gewoon los op het strand lopen. Na 1 mei moet u uw hond overdag aanlijnen, maar mag het dier vanaf 19.00 tot 09.00 weer lekker los lopen.

Aan de oostrand van Callantsoog liggen twee historische gebieden: Kooibosch en Luttickduin. In Luttickduin mogen honden het hele jaar los lopen. Het Kooibosch is vanwege de rust het hele jaar afgesloten. Het losloopgebied in Luttickduin bestaat uit een groot, open gebied met heide en aangrenzend een berken- en dennenbos. U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats tegenover Camping de Nollen (Navigatie: Westerweg 8 in Callantsoog).

Bekijk hieronder al onze diervriendelijke vakantiehuizen en laat ook uw huisdier(en) meegenieten van een heerlijke tijd aan het strand en in de duinen. Bekijk hieronder een selectie van onze accomodaties waar u welkom bent met uw huisdier.

Selectie van de accommodaties

Wellness in uw woning

Op vakantie met uw hond