Vakantiehuis Noord-Holland

De vakantiehuizen van De Kust staan in Noord-Holland. Verspreid over verschillende plaatsen waarvan de meeste vakantiehuizen in de badplaats Callantsoog staan. Het noord-westen van de provincie Noord-Holland is een perfecte uitvalsbasis voor tijdens een heerlijke vakantie, weekendje of een nacht weg. Relatief snel kan je veel bezienswaardigheden bezoeken. Breng een bezoekje aan de Nederlandse hoofdstad Amsterdam of bezoek het traditionele Volendam. Diverse werelderfgoederen zoals de Beemster en het Teylers Museum in Haarlem. Bekijk onze vakantiehuizen in Noord-Holland.

Al onze vakantiehuizen

Inspiratie voor Noord-Holland

Steden Noord-Holland

Steden

Met grote steden Amsterdam, Haarlem en Alkmaar heeft Noord-Holland enkele grote steden met veel historie. De bijzondere grachtengordel van Amsterdam staat bijvoorbeeld op de Werelderfgoedlijst en is net als Haarlem heel goed te ontdekken vanaf het water.

Natuur Noord Holland

Natuur

Noord-Holland heeft meerdere natuurgebieden. Twee hiervan zijn nationale parken en tientallen andere zijn als beschermde natuurgebieden aangewezen door Natura 2000, waaronder het Noordhollands Duinreservaart die van Wijk aan Zee tot Schoorl loopt.

Strand Noord Holland

Stranden

Noord-Holland is als schiereiland omgeven door veel water. Ten westen ligt de Noordzee, ten noorden de Waddenzee en ten oosten het IJsselmeer. Aan de Noordzee heeft Noord-Holland prachtige duinen met aangrenzend vele kilometers uitgestrekte zandstranden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen voor onze woningen in Noord-Holland en inspiratie voor je volgende vakantie. Je kunt je ieder moment weer afmelden.

Noord-Holland

‘De Kust’ is specialist in vakantiehuizen in Noord-Holland. Met name accommodaties in het kustgebied van de Noordzee.

Plaatsen met een vakantiehuis in Noord-Holland

P1000196

Wil je een weekendje weg of vakantie vieren aan de kust van de Noordzee? De Kust Vakantiehuizen verhuurt meer dan 60 vakantiehuizen in kustplaatsen als CallantsoogSchoorl, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Vakantiehuizen, villa’s én appartementen. De accommodaties zijn geschikt voor kleine en grotere gezelschappen tot maximaal 16 personen.

Historische steden in Noord-Holland

Steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam hebben een geschiedenis die wel teruggaan tot wel de 10e eeuw. Waarbij ze in de 17e eeuw grote belangrijke steden werden in Nederland. Haarlem is daarnaast de hoofdstad van Noord-Holland. Deze steden hebben een prachtige historische binnenstad met oude gebouwen, kerken en diverse musea.

Noord-Holland ontdekken vanuit vakantiehuis

Noord-Holland heeft heel veel te bieden. Van grote historische steden tot nationale (natuur)parken én enkele werelderfgoeden. De vakantiehuizen van De Kust zijn een perfecte uitvalsbasis om deze erfgoeden te bekijken. In het noorden ligt de Waddenzee met haar prachtige unieke natuur die nooit hetzelfde is tijdens eb en vloed. Natuurlijk ook de zeehonden en andere dieren in/nabij de Waddenzee niet te vergeten. Amsterdam is met de ‘Stelling van Amsterdam’ en haar historische grachtengordel een leuke dagtrip waarbij de grachtengordel via een boottocht kan worden ontdekt. Tot slot nog de Droogmakerij de Beemster die perfect laat zien hoe de Nederlanders in de 17e eeuw binnenlandse watergebieden hebben drooggelegd. Waarbij een kilometers lange dijk, vaart én vele windmolens vandaag de dag nog steeds zichtbaar zijn.

Vakantie aan zee

De huizen van De Kust staan veelal op loopafstand van het strand en de Noordzee. Met een kleine wandeltocht door de prachtige duinen van bijvoorbeeld Callantsoog loop je zo de uitgestrekte standen van Noord-Holland op. Schoorl heeft daarnaast ook nog eens de breedste en hoogste duinen van Nederland. Een grote klimduin die tot aan het dorpscentrum loopt. De perfecte uitvalsbasis voor een vakantie aan zee met prachtige wandel- en fietsroutes.

Veelgestelde vragen

In welke periode worden de vakantiehuizen verhuurd?

Onze vakantiehuizen zijn het hele jaar door te huur. Ieder jaargetijde zijn z’n charmes.

Waar worden huizen verhuurd?

Onze huizen staan voor een groot deel in Callantsoog, maar ook in Den Helder, Grote Keeten, Petten, Julianadorp aan Zee, ’t Zand, Schoorl, Schagen, Bergen en Sint Maartenszee verhuren wij accommodaties.

Vakantiehuis verhuren
in Noord-Holland?