De Kust Vakantiehuizen

Sint Maartenszee

  • Vakantiedorp
  • Prachtig duingebied
  • Grootste bollengebied ter wereld

Sint Maartenszee

Welkom in het vakantiedorp Sint Maartenszee! Het is een gezellige badplaats in Noord-Holland, en het hoort bij de gemeente Schagen. Als je vanuit Callantsoog komt, is het maar een paar minuutjes rijden naar deze prachtige plek.

Hier kun je heerlijk wandelen! Binnen slechts 10 minuutjes loop je door een prachtig duingebied naar het brede en rustige strand van de Noordzee. Geniet van de frisse zeelucht terwijl je ontspant op het mooie strand. Het is echt de moeite waard!

Zoek & boek jouw vakantie in Sint Maartenszee

Vakantiehuis in Sint Maartenszee

In de badplaats Sint Maartenszee is het heerlijk toeven. Je kunt lekker fietsen, wandelen, zwemmen of een andere watersport beoefenen. Geniet bij een van de twee strandpaviljoens van een romantische zonsondergang. Het is een heerlijke plek om te genieten van de natuur, met veel mooie wandelpaden. Laat je in het voorjaar betoveren door een feest van kleuren als de krokussen, narcissen, hyacinten en tulpenvelden bloeien in het grootste tulpengebied ter wereld. Reden genoeg voor een vakantiehuis in Sint Maartenszee.

Bezienswaardigheden in Sint Maartenszee

 
 
 
 

Vakantiemogelijkheden aan de kust

Bezig met het maken van vakantieplannen? Onderstaande mogelijkheden bieden wellicht hulp. Of je nu op een vakantiepark, met een huisdier, met een grotere groep of met een klein gezelschap er tussenuit wilt. In en rondom Callantsoog zijn de mogelijkheden groot.

Vakantiehuizen tot 6 personen

Wil je graag verblijven op een kleinschalig villapark, op loopafstand van bos, duinen en zee of op een kleinschalig bungalowpark iets verderop?

In Sint Maartenszee vind je vast wat je zoekt.

Bekijk de vakantiehuizen
 

Vakantie met huisdier

Bent je op zoek naar een vakantie waar je huisdier ook welkom is? Via De Kust Vakantiehuizen zijn meerdere vakantiehuizen beschikbaar waar ook huisdieren zijn toegestaan. In Sint Maartenszee verhuren wij ook een accommodaties die geschikt zijn om je trouwe viervoeter te ontvangen.
Bekijk de vakantiehuizen voor huisdieren
 

Praktische vragen

Welke supermarkten zijn er in Sint Maartenszee?

Sint Maartenszee heeft zelf geen supermarkt, maar een klein stukje verderop in Sint Maartensvlot bevindt zich de SPAR enjoy Sint Maartenszee. Op 10 minuten rijden is in Callantsoog een Albert Heijn supermarkt te vinden en in het nabij gelegen Julianadorp aan Zee bevinden zich supermarkten van de Lidl, Albert Heijn en Vomar. In het centrum van Callantsoog is ook een (banket)bakker te vinden.

Welke eetgelegenheden zijn er in Sint Maartenszee?

Voor lekker eten kunt u terecht bij Duinerij by Haantje de Voorste met wekelijkse live muziek en de strandpaviljoens Noord & New Zuid en zijn zowel in de zomer als de winter open. Bij Restaurant De Kneinsberg kun je genieten van bourgondisch eten, terwijl de kinderen in het Avonturen Speelparadijs Land van Fluwel spelen. In het dorp Callantsoog of Schagen vind je ook diverse cafetaria, snackbars en andere restaurants en er zijn meerdere strandpaviljoens.