De Kust Vakantiehuizen

Julianadorp

  • Aan zee
  • Uitgestrekte duinen
  • Grote Kaap

Julianadorp aan zee

Een ongedwonen en gemoedelijk dorp met knusse restaurants en een eigentijds centrum. Wat ooit begon als een klein gehucht in de polder Koegras, is in de loop door jaren uitgegroeid tot een modern dorp met historisch hart en ruim opgezette 'groene' nieuwbouwwijken waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Kilometers lange stranden om de hoek en in het voorjaar het middelpunt van de noordkop de bloemenvelden.

Het Loopuytpark is het oudste winkelgedeelte. Het plantsoen met de bomen en muziektent geven een gemoedelijke sfeer. Rond het park vind je een aantal leuke winkels en restaurantjes. Vlakbij staat het ruime winkelcentrum De Riepel. In de wijk Drooghe Bol kun je terecht in winkelcentrum Dorperweerth.

Zoek & boek jouw vakantie in Julianadorp aan zee

Vakantiehuis in Julianadorp aan zee

In de badplaats Julianadorp aan zee komt u echt tot rust. Je kan hier heerlijk fietsen, wandelen, kajakken of een andere watersport beoefenen. Geniet van de mooiste stranden met de meeste zonuren. 

Bezienswaardigheden in Julianadorp aan zee

Vakantiemogelijkheden aan de kust

Bezig met het maken van vakantieplannen? Onderstaande mogelijkheden bieden wellicht hulp. Of je nu op een vakantiepark, met een huisdier, met een grotere groep of met een klein gezelschap er tussenuit wilt. In en rondom Julianadorp aan zee zijn de mogelijkheden groot.

Vakantiehuizen tot 6 personen

Wil je graag verblijven op een kleinschalig villapark, op loopafstand van bos, duinen en zee of op een kleinschalig bungalowpark iets verderop?

In Julianadorp aan zee vind je vast wat je zoekt.

Bekijk de vakantiehuizen

Vakantie met huisdier

Bent je op zoek naar een vakantie waar je huisdier ook welkom is? Via De Kust Vakantiehuizen zijn meerdere vakantiehuizen beschikbaar waar ook huisdieren zijn toegestaan. In Sint Maartenszee verhuren wij ook een accommodaties die geschikt zijn om je trouwe viervoeter te ontvangen.
Bekijk de vakantiehuizen voor huisdieren

Praktische vragen

Welke supermarkten zijn er in Julianadorp?

Julianadorp beschikt over meerdere supermarkten o.a. een Albert Heijn, Jumbo, LIDL en Vomar. 

Welke eetgelegenheden zijn er in Julianadorp?

Voor een hapje of drankje kun kun je terecht bij Café de Zaak, Grand Café 1909, effe in 't dorp, Kookerij Brammetje. Strandpaviljoens Zee van Tijd en Paal 6 zijn zowel zomers als 's winters geopend.