De Kust Vakantiehuizen

Duynopgangh

‘Duynopgangh’

Een kleinschalig Villaparc Duynopgangh, een ruim opgezet en rustig park op minder dan 400 meter van het strand. Het park ligt in de kop van de provincie Noord-Holland in het plaatsje Julianadorp aan zee.     

Het kleinschalige Villaparc Duynopgangh ligt vlak achter de duinen in de Kop van Noord-Holland. De vrijstaande villa’s met tuin op het zuiden zijn de perfecte basis voor een ontspannen vakantie. Met nog geen 5 minuten rijden ben je bij het strand en neem je een heerlijke duik in zee. De omgeving is ideaal voor een fiets- of wandeltocht, bijvoorbeeld over het Noord-Hollandpad en door de Helderse Duinen. In het voorjaar staan vlak bij het park uitgestrekte bloembollenvelden in bloei en kun je genieten van alle kleurenpracht. Leuke uitjes zijn er in de omgeving genoeg. In de historische badplaats Julianadorp aan Zee vind je gezellige restaurants waar je heerlijke verse vis kunt eten, Den Helder heeft een groot overdekt winkelcentrum en in Fort Kijkduin leer je meer over de geschiedenis van de omgeving. Een vakantie op Villaparc Duynopgangh is voor iedereen genieten. 

 
 
 

Omgeving

Op een kilometer van het park ligt de plaats Julianadorp met een gezellig winkelcentrum met drie toonaangevende supermarkten.

Badplaatsen Callantsoog, St Maartenszee, Bergen aan Zee en Schoorl liggen op korte afstand van het park. De havensteden Hoorn en Enkhuizen maar ook de kaasstad Alkmaar zijn in een half uur te bereiken. Op 4 km van het park behoort ook de boot naar het mooie eiland Texel tot de mogelijkheden.

 
 

Eigenschappen vakantiepark

 
  • Het vakantiepark is autoluw
  • Er is WiFi op het park
  • Gezinsvriendelijk vakantiepark
  • Vlakbij het strand
 

Vakantiehuizen op Villaparc Duynopgangh

 
Vanaf
€ 628
€ 558
3 nachten
2 personen

Duynopgangh 25

Nederland, Noord-Holland, Julianadorp aan Zee
63Nee
  • Rustig gelegen op vakantiepark
  • Tuin op het zuiden
  • Strand en centrum Julianadorp op loopafstand