Sinterklaas

Sinterklaas op een vakantiepark

Jonge kinderen vinden de Sinterklaasperiode één van de spannendste én tegelijk leukste tijd van het jaar. De hartjes van vele kinderen kloppen vol verwachting. Wat zal de goede Sint dit jaar weer voor hen meenemen? Komt Sinterklaas alleen bij mensen thuis of weten de Pieten ook vakantiehuizen te vinden? Jazeker! Ze weten precies waar iedereen is op Sinterklaasavond en delen graag wat pepernoten en cadeautjes uit op vakantieparken, ook in Callantsoog.

Tip: Voor de zekerheid kan je ook je ‘vakantieadres’ doorsturen naar Sinterklaas.

Sinterklaas in Callantsoog e.o.

Boek je in deze periode een vakantiehuis op vakantiepark De Buitenplaats, dan verblijf je op steenworp afstand van het dorpscentrum van Callantsoog. De kans is groot dat je daar één van zijn Pieten tegenkomt.

In de periode vóór Sinterklaas worden er ook diverse activiteiten georganiseerd in het dorp. Er is alom gezelligheid. Boek dus een verblijf in één van onze vakantiehuizen in Callantsoog voor een onvergetelijke tijd. Pakjesavond valt dit jaar in het weekend, wat is er leuker om dat in een vakantiehuis te vieren?

Sinterklaashuis in Schoorl

In het nabijgelegen Schoorl is een Sinterklaashuis! De Pieten laten graag zien wat zij de weken vóór Sinterklaasavond zoal doen. Ze nemen je graag mee door hun huis. Laten hun bedje zien, de inpakcentrale én stiekem gluren in de slaapkamer van Sinterklaas. Meer informatie vind je bij Sinterklaashuis Bergen. Het adres van het Sinterklaashuis is: Oorsprongweg 3, 1871 HA Schoorl.

(Gezins)vakantiehuizen voor Sinterklaas

Ben je op zoek naar een accommodatie om met je gezin Sinterklaasavond te vieren? Onderstaand vind je enkele accommodaties die hier uitermate geschikt voor zijn.

Vakantiehuis Buitenplaats 134

Buitenplaats 134

Vrijstaande villa voor 6 personen. Prachtig authentiek van buiten, modern en toch ook heel knus van binnen.

Buitenplaats 58

In 2016/2017 volledig gerenoveerde vakantiewoning geschikt voor 6 personen. Drie slaapkamers. Badkamer met Whirlpool bad en inloopdouche.

Vakantievilla Buitenplaats 53 in Callantsoog

Buitenplaats 53

Sfeervolle gezinsvilla voor 6 personen. Gelegen op ons vakantiepark ‘De Buitenplaats’. Drie slaapkamers en huisdieren zijn welkom